Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem alışverişlevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi ciğerin bu unsura özen edilmelidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı 90 an yüce ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı düzen ile kolay merdivene ulaşımı esenlamalı, aynı anda takkadak çokça kişinin hariçarı çın çıkmasını esenlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size veri verecektir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında haza skorları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısı kesinlikle bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları metodik bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının işlemlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak dâhilin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının harbi bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sıhhatli olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının denetçi edilmesini içerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve fiilaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sahanlığın en azca Yangın Merdiveni Kapısı vâsiliği ve uzunluğu, merdivenin degajeliğinden azca olamaz. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolayca ve hariçya sağlıklı açılmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız metin evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Çerezlerin topladığı haber anonim hale getirilmiş olur ve diğer internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha tüm genel ağ siteleri kadar, tığ bile sitelerimizde çalışmalevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our kent you dirilik disable tracking in your browser here:

Report this wiki page